DE NIEUWE BANKENCOLLECTIE VAN ABEL MEUBELS
Ontdek de nieuwe bankencollectie van Abel Meubels, gemaakt van minimalistisch Deens papiersnoer en Europees beukenhout. De kleurenpaletten geven het speelse van de Nederlandse stijl weer. Deze combinatie zorgt ervoor dat de banken rust uitstralen maar toch spannend blijven. 
Je kunt kiezen uit drie verschillende afmetingen en negen kleuropties, zodat ze geschikt zijn voor elke ruimte. De banken zijn ontworpen door Abel Meubels en worden met de hand vervaardigd in onze eigen werkplaats.
BESTELLEN
Onze banken zijn gedurende de gehele maanden september en oktober tentoongesteld bij Verfhandel Van Laar, gelegen aan de Damlaan 56 in Leidschendam. Je kunt jouw bestelling ook rechtstreeks in de winkel plaatsen.
Als je de banken liever online wilt bestellen, stuur dan een e-mail naar info@abelmeubels.nl of klik onderaan de pagina op het envelopje. Vermeld in je bericht het gewenste formaat en de gewenste kleur van de bank en telefoonnummer. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om de bestelling af te handelen.


BROCHURE
maakproces

Onze banken worden met de hand geweven, met zorgvuldig vakmanschap. Als je geïnteresseerd bent in het volledige maakproces en graag meer wilt zien van hoe deze prachtige banken tot stand komen, nodigen wij je van harte uit om hier te klikken!
Back to Top