Uw meubel of interieur op maat
Bij Abel Meubels ontwerpen en realiseren wij uw meubel of  complete interieur op maat.  Wij werken voor particulieren en bedrijven. Variërend van  kledingkasten, tv meubels, tafels en keukens tot aan set design, kantoor en winkel inrichting.
werkwijze
Wij denken graag met u mee. Ook met uw idee, grove schets of hersenspinsel  wat betreft meubel of interieur kunt u bij ons terecht. Zo kunnen we samen tot een succesvol ontwerp komen.  Heeft u al een ontwerp of tekening? Dan werken wij deze graag voor u uit! 
persoonlijke aanpak

Persoonlijk contact staat bij ons centraal. Na het eerste contact plannen wij graag een kennismakingsgesprek in. In het gesprek worden wensen, mogelijkheden, materialen, verwachting en haalbaarheid besproken. Dit is geheel vrijblijvend. 

Wij kijken naar meer dan alleen het meubel. Wij stemmen het af op uw bestaande of nieuwe interieur en zullen ook hierin met uw meedenken. 

Na het gesprek en inmeten van de ruimte kunnen wij een offerte opstellen. Bij een akkoord van de offerte kunnen de werkzaamheden een aanvang vinden.
Architecten en interieurontwerpers

Bij Abel werken wij veel samen met ontwerpers en architecten. Heeft u een ontwerp laten maken door een ontwerper maar moet het nog gerealiseerd worden of bent u een ontwerper met een opdracht? Stuur ons een bericht en dan kunnen wij een mooie samenwerking aan gaan.

Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op!

werkplaats 
Back to Top