WordPress Theme built by Shufflehound. © Abel Meubels

OVER ABEL

Abel Meubels is een jong bedrijf uit Den Haag. Bij Abel Meubels ontwerpen en realiseren wij uw ideeën op het gebied van meubels en interieur.

Te veel langspeelplaten? Geen probleem daar maken wij kasten voor! Lekker in het zonnetje zitten? Doe maar een bankje! Makkelijke draagbare dienbladen voor je feest of evenement? Kom maar door! Is de standaardmaat kast te groot voor je huis? Dan maken wij toch een op maat gemaakte kast! Wil je iets met metaal? Dat regelen wij!

Wordt uw volgende meubel een Abel?

 

Over Lasse

In de kleuterklas was ik al aan het zagen en timmeren en toen wist ik het al: ik wil later met hout werken. Na mijn havo diploma te hebben behaald op de Vrije School Den Haag ben ik naar het Hout en Meubilerings college in Rotterdam gegaan. Ik zit nu in mijn laatste jaar van mijn opleiding BOL niveau 4. Ik heb als specialisatie ontwerpen gekozen omdat ik graag mijn ideeën op papier zet en inspiratie wil opdoen.

In mei 2017 heb ik mijn bedrijfje ingeschreven bij de Kamer van Koophandel: Abel Meubels. De naam Abel is afgeleid van mijn tweede naam 'Abeltje'. Hier werk ik naast mijn school en stages. Na mijn opleiding wil ik verder groeien met mijn bedrijf.